Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Крем |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Идеально увлажняющий дневной крем, обладает антивозрастным действием и уменьшает глубину морщин. Содержит 5 видов гиалуроновой кислоты и УФ-фильтры, которые комплексно замедляют процессы старения и фотостарения кожи. Оставляет чувство комфорта без утяжеления, липкой пленки.
Активные компоненты
Hyaluronic Acid — высокомолекулярная гиалуроновая кислота — создает нежную пленку на коже, защищая эпидермис от потери влаги.
Sodium Hyaluronate — среднемолекулярная гиалуроновая кислота — доставляет влагу коже, разглаживая ее и успокаивая раздражения.
Hydrolyzed Hyaluronic Acid — низкомолекулярная гиалуроновая кислота — действует на глубокие слои кожи, улучшая состояние кожи и уменьшает морщины.
Sodium Hyaluronate Crosspolymer — кросс-связанная гиалуроновая кислота — обеспечивает идеальное увлажнение, восстанавливая упругость и сияние кожи.
Hydrolyzed Glycosaminoglycans — полисахариды гиалуроновой кислоты — усиливают эффект увлажнения, улучшают эластичность и упругость кожи.
Преимущества
Придбати Крем для обличчя ELFA PHARM (Ельфа Фарм) Hyaluron5 Med (Гіалурон5 Мед) денний SPF 15 40 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Крем для обличчя ELFA PHARM (Ельфа Фарм) Hyaluron5 Med (Гіалурон5 Мед) денний SPF 15 40 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Крем для обличчя ELFA PHARM (Ельфа Фарм) Hyaluron5 Med (Гіалурон5 Мед) денний SPF 15 40 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Крем для обличчя ELFA PHARM (Ельфа Фарм) Hyaluron5 Med (Гіалурон5 Мед) денний SPF 15 40 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Крем для обличчя ELFA PHARM (Ельфа Фарм) Hyaluron5 Med (Гіалурон5 Мед) денний SPF 15 40 мл?” перед замовленням препарату.