Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Призначений для тепловологих інгаляцій парою нагрітих розчинів рідких лікарських засобів, в тому числі настоїв і відварів трав. Застосовується для лікування і профілактики захворювань верхніх дихальних шляхів і легенів. Для запобігання від швидкого охолодження чашка з полімерного матеріалу, в яку заливають розчин, розміщена всередині корпусу. Еластична маска має зручну форму, що забезпечує щільне прилягання до обличчя.
У комплект поставки інгалятора входять: корпус, кришка, чашка, маска.
Місткість чашки інгалятора 500 мл.
Інгалятор стійкий до впливу питної води при температурі до 100 °С, а також до санітарно-гігієнічної обробки 5% розчином питної соди або мильного розчину.
Придбати Інгалятор Гемопласт тепловологий можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Інгалятор Гемопласт тепловологий серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Інгалятор Гемопласт тепловологий, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Інгалятор Гемопласт тепловологий?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Інгалятор Гемопласт тепловологий?” перед замовленням препарату.