Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | фіточай |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | До |
Діючі речовини: 1 фільтр-пакет (1,5 г) містить суміш лікарської рослинної сировини:
Збір в фільтр-пакетах Гепатофіт показаний в складі комплексної терапії захворювань печінки і жовчовивідних шляхів (хронічний гепатит, хронічний холецистит, холангіт, дискінезія жовчовивідних шляхів за гіпотонічним типом); в складі комплексної терапії цукрового діабету.
Артеріальна гіпертензія ІІІ ст., Обтураційна жовтяниця, жовчнокам'яна хвороба з наявністю каменів більше 10 мм в діаметрі, знижений рівень цукру в крові, гострий вірусний гепатит, тромбофлебіт, підвищене згортання крові, гострі отруєння різної етіології; підвищена чутливість до будь-яких компонентів препарату або інших рослин родини айстрових (Compositae / Asteraceae).
2 фільтр-пакети залити 150 мл окропу, настояти в закритому посуді протягом 15 хвилин.
Дорослим і дітям з 7 років приймати в теплому вигляді по 150 мл за 20-30 хвилин до їжі 3 рази на добу.
Тривалість застосування визначає лікар. Зазвичай курс лікування не перевищує 4 тижнів. При необхідності за призначенням лікаря курс лікування мож
Придбати Гепатофіт 100 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Гепатофіт 100 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Гепатофіт 100 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Гепатофіт 100 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Гепатофіт 100 г?” перед замовленням препарату.