Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек

Еспол мазь 30г
Зовнішній вигляд товару може відрізнятися від зображеного
в наявності
Артикул 014199Код реєстрації UA/8518/01/01
126.00 - 164.01 грн

126.00 - 164.01 грн

Форми випуску

Еспол мазь 30 г Нижфарм
Еспол мазь 30 г НижфармНемає в наявності
Форми випуску, які є в наявності у вашому місті

Фармакологічні властивості

Форма випуску: Мазь
Кому можна: Дорослим, Аллергікам, Діабетикам
Спосіб введення: Зовнішнє
Температура зберігання: Кімнатна температура
Взаємодія з їжею: Не має значення

Інструкція - Еспол мазь 30г

Склад:

діючі речовини: перцю стручкового екстракт густий, диметилсульфоксид;

1 г мазі містить: перцю стручкового екстракт густий (Extractum Capsici annui spissum) – 100 мг, (5,55:1) (екстрагент – етанол 80 %), у перерахуванні на суму капсаіциноїдів 1 мг; диметилсульфоксид 30 мг;

допоміжні речовини: олія коріандрова, олія лавандова, хлороформ, ланолін, парафін білий м’який, парафін жовтий м’який.

Показання.

Міозит, травми без порушення цілісності шкіри, розтягнення і розрив м’язів, невралгія, люмбаго, попереково-крижовий радикуліт, переломи.

Протипоказання.

Підвищена чутливість до компонентів лікарського засобу, бронхіальна астма, ниркова недостатність, печінкова недостатність, серцево-судинна недостатність, недостатність кровообігу, глаукома, катаракта, виражений атеросклероз, стенокардія, інсульт, інфаркт міокарда, коматозні стани, вагітність, період годування груддю, дитячий вік до 12 років, ушкодження, порушення цілісності шкіри, відкриті рани, екземи, активна стадія будь-якого запального процесу, гнійні захворювання шкіри.

Спосіб застосування та дози.

Для зовнішнього застосування дорослим і дітям віком від 12 років.

Стовпчик мазі довжиною 4–7 см (2–3 г мазі) легкими втираючими рухами руки наносити тонким шаром на ділянку шкіри розміром з долоню, не допускаючи попадання мазі на пошкоджену шкіру або рану, 2–3 рази на добу.

Тривалість застосування, яку визначає індивідуально лікар, зазвичай становить від 1 до 10 діб.  Після нанесення мазі необхідно ретельно вимити руки. Після процедури мазь, що залишилася на шкірі, видалити

Цей препарат в аптеках м. Вінниця
На карті Cписок
Бажаємо здоров'я21022, м.Вінниця, вул.Київська,126, прим.66
Аптека Доброго Днявул. Київська, 27, Вінниця
156.5 грн
Бажаємо здоров'я21028, м.Вінниця, вул.Хмельницьке шосе,88
Бажаємо здоров'я21030, м.Вінниця, вул.Келецька,104, прим.35
Бажаємо здоров'я21034, м.Вінниця, вул.Волошкова,9, прим.27
126 грн
Аптека оптових цін (Вінниця 14)Вінницька обл., м. Вінниця, просп. Коцюбинського, буд.37, прим.18
126.63 грн
Бажаємо здоров'я21032, м.Вінниця, вул.Київська,51, прим.51
127.5 грн
Бажаємо здоров'я21001, м.Вінниця, пр-т Коцюбинського,37, прим.65
Бажаємо здоров'я21018, м.Вінниця, вул.Коріатовичів Князів, 181а, прим.186,187
Бажаємо здоров'я21032, м.Вінниця, вул.Київська, 62
128.5 грн
Аптека оптових цін (Вінниця 19)Вінницька обл., Вінницький р-н, м. Вінниця, вул. Ващука Миколи, буд. 22
129.75 грн
Аптека оптових цін (Вінниця 1)Вінницька обл., м. Вінниця, площа Привокзальна, № б/н
129.91 грн
Аптека низькі ціни №1 (Вінниця 10)Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Пирогова, буд.49
131.07 грн
Не брендовані аптеким. Вінниця, вул. Пирогова, 107
Подорожникм. Вінниця, вул. Келецька, 106А
Подорожникм. Вінниця, просп. Коцюбинського/Тімірзяєва, 19/48, приміщення 8
Показати ще 20 аптек

З цим товаром також купують

Товари які зараз купують

Онлайн-консультація з професійним лікарем не виходячи з дому
Замовити консультацію

Як купити Еспол мазь 30г?

Придбати Еспол мазь 30г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Еспол мазь 30г серед різних аптек міста становить 138.89 грн.

За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Еспол мазь 30г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.

Як оформити замовлення?

1. Вибрати відповідну аптеку за ціною та розташуванням
  2. Додати його до кошика (якщо хочете замовити ще) або замовити з доставкою (доставку у вашому місті на відділення Нової пошти або кур'єром за адресою)
  3. Перевірити наявність всіх обраних товарів у цій аптеці, якщо товари не всі, потрібно вибрати іншу аптеку.
  4. Введіть ваші дані та натисніть “Оформити замовлення”.
  5. Вам буде надіслано повідомлення від Doc.ua про підтвердження замовлення.
  6. Очікуйте на отримання повідомлення від аптеки протягом 20 хвилин про статус бронювання вашого замовлення.

Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Еспол мазь 30г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Еспол мазь 30г?” перед замовленням препарату.