Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Крем |
Состав
Крем для наружного применения | 1 г |
активное вещество: | |
циклопирокса оламин | 10 мг |
вспомогательные вещества: бензиловый спирт — 10 мг; парафин жидкий — 115 мг; стеариловый спирт — 57,5 мг; цетиловый спирт — 57,5 мг; миристиловый спирт — 30 мг; полисорбат 60 — 35 мг; сорбитана стеарат — 15 мг; молочная кислота — 3 мг; вода очищенная — до 1 г |
Показания . Грибковые поражения кожи.
Противопоказания. Повышенная чувствительность к компонентам препарата;период беременности и кормления грудью;детский возраст до 10 лет.
Способ применения и дозы. Крем для наружного применения. Крем наносится на пораженные участки кожи 2 раза в день с последующим подсушиванием. Лечение должно продолжаться до исчезновения симптомов заболевания (обычно — 2 нед). Для предотвращения рецидива заболевания рекомендуется применять препарат еще в течение 1–2 нед после исчезновения всех клинических симптомов.
Придбати Батрафен крем 10 мг/г 20 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Батрафен крем 10 мг/г 20 г серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Батрафен крем 10 мг/г 20 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Батрафен крем 10 мг/г 20 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Батрафен крем 10 мг/г 20 г?” перед замовленням препарату.