Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Післяопераційний бандаж застосовується в період реабілітації після порожнинних операцій, в тому числі пологів і кесаревого розтину. Бандаж призначений для підтримки стінок живота, запобігання розходження швів, стяжки країв рани, таким чином, сприяючи швидшому загоєнню рани після хірургічного втручання.
Бандаж виготовлений з матеріалу з високим вмістом бавовни, що робить його приємним на дотик і не викликає подразнень, а також дозволяє шкірі дихати.
Конструкція виробу у формі трапеції робить його універсальним - бандаж підходить як для жіночої фігури, так і для чоловічої - і дає йому можливість щільно прилягати до тіла.
Широка застібка дозволяє зручно регулювати розмір і застосовувати бандаж на різних етапах післяопераційного періоду.
Показання:
Склад: бавовна, поліефір, лайкра, акрил.
Висота бандажа: 28 см
Розмір бандажа підбирається по окружності талії і стегон
Розмір |
Окружність талії, см |
Окружність стегон, см |
№1 |
Придбати Бандаж післяопераційний Білосніжка 201 р.6 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Бандаж післяопераційний Білосніжка 201 р.6 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Бандаж післяопераційний Білосніжка 201 р.6, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Бандаж післяопераційний Білосніжка 201 р.6?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Бандаж післяопераційний Білосніжка 201 р.6?” перед замовленням препарату.