Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Бандаж (пов’язка Дезо) забезпечує фіксацію верхньої кінцівки у функціонально вигідному положенні, розвантажує суглоби верхньої кінцівки.
Застосовується при травмах плеча і передпліччя; пошкодженнях і розривах зв’язок плечового суглоба, ключично-акроміального зчленування і ліктьового суглоба.
Під час реабілітації після переломів кісток плечового пояса і оперативних втручань у верхній кінцівці при артрозі, артритах суглобів верхньої кінцівки, плече-лопатковому періартриті, паралічах, парезах, плексітах, невритах верхньої кінцівки.
Переваги
Таблиця розмірів
Назва виміру | Розміри | Максимальне відхилення | |
S/M | L/XXL | ||
Обхат грудної клітки, см | 64-89 | 90-130 | ± 1,0 см |
Придбати Бандаж на плечовий суглоб Медтекстиль 8011 Дезо зігріваючий S/М люкс можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Бандаж на плечовий суглоб Медтекстиль 8011 Дезо зігріваючий S/М люкс серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Бандаж на плечовий суглоб Медтекстиль 8011 Дезо зігріваючий S/М люкс, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Бандаж на плечовий суглоб Медтекстиль 8011 Дезо зігріваючий S/М люкс?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Бандаж на плечовий суглоб Медтекстиль 8011 Дезо зігріваючий S/М люкс?” перед замовленням препарату.