Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
---|
Склад
діюча речовина: амброксолу гідрохлорид;
2 мл (50 крапель) препарату містять амброксолу гідрохлориду 15 мг;
допоміжні речовини: кислота лимонна, натрію гідрофосфат, натрію хлорид, бензалконію хлорид, вода очищена.
Показання
Секретолітична терапія при гострих і хронічних бронхопульмональних захворюваннях, пов’язаних із порушеннями бронхіальної секреції та ослабленням просування слизу.
Протипоказання
Не можна застосовувати пацієнтам з відомою гіперчутливістю до амброксолу гідрохлориду або до інших компонентів препарату.
Спосіб застосування та дози
1 мл розчину для перорального застосування та інгаляцій = 25 крапель.
Розчин для інгаляцій
Дорослі та діти віком від 6 років: 1-2 інгаляції по 2-3 мл розчину на добу.
Діти віком до 6 років: 1-2 інгаляції по 2 мл розчину на добу.
Препарат можна використовувати у всіх сучасних інгаляційних приладах (за винятком парових інгаляторів).
Слід розводити у пропорції 1:1 з фізіологічним розчином для забезпечення оптимального зволоження повітря, що вивільнюється апаратом.
Не слід змішувати з кромогліциєвою кислотою. Його також не слід змішувати з іншими розчинами, у суміші з якими рН розчину перевищує 6,3, наприклад, з лужною сіллю для інгаляцій (Emser Salt). Завдяки підвищенню рН може відбутися підвищення здатності до преципітації вільної основи амброксолу гідрохлориду або помутніння розчину.
Зазвичай рекомендується підігрівати розчин для інгаляцій до температури тіла до початку інгаляції.
Враховуючи те, що сам процес інгаляції може провокувати кашель, рекомендується паціє
Придбати Амброксол-здоров'я р-н для інгаляцій 15 мг/2 мл 100 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Амброксол-здоров'я р-н для інгаляцій 15 мг/2 мл 100 мл серед різних аптек міста становить 107.36 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Амброксол-здоров'я р-н для інгаляцій 15 мг/2 мл 100 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Амброксол-здоров'я р-н для інгаляцій 15 мг/2 мл 100 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Амброксол-здоров'я р-н для інгаляцій 15 мг/2 мл 100 мл?” перед замовленням препарату.