Київ

Медичний центр
69відгуків
add_box Мамологія Онкологія Ортопедія Педіатрія Терапія Травматологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка Мануфактура» - це новітній багатопрофільний медичний центр, де можна отримати як вузькоспеціалізовану і високоточну діагностику з подальшою консультацією профільного лікаря, а також пройти повноцінне хірургічне лікування і реабілітацію. Фахівці медичного центру дотримуються міжнародних протоколів лікування, володіють новітніми технологіями, що дозволяє швидко виявляти причину хвороби і знаходити ефективні підходи у лікуванні. Основна спеціалізації клініки - загальна і нейрохірургія, травматологія та ортопедія. На базі центру працює потужний діагностичний центр, де можна зробити МРТ, КТ, а також ультразвукові, рентгенографічні та лабораторні дослідження
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
с. Ходосівка, вул. Березова, 2на карті
Київська область м.Видубичі
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр «Клініка Мануфактура» офіційно відкрили тільки у квітні 2017 року. Це сучасна клініка і діагностичний центр, де можна:

• отримати консультацію кваліфікованих фахівців вузького профілю;
  • пройти повноцінне обстеження, здати аналізи у власній лабораторії;
  • виконати необхідні за схемою лікування процедури і маніпуляції;
  • зробити повноцінну амбулаторну операцію.

Для пацієнтів створені максимально зручні умови - чисті, світлі, просторі палати, 17 - підвищеного комфорту. Тут можна не тільки спокійно налаштуватися на операцію, але і відновиться після.  Персонал клініки забезпечує всім необхідним навіть у тих випадках, коли потрібна повноцінна реабілітація пацієнта.

Переваги медцентру «Клініка Мануфактура»

Кваліфікований медперсонал. У клініці працюють фахівці вузького профілю, при цьому є можливість провести консиліум із захворювань, захоплюючи кілька напрямків, щоб підібрати оптимальний за ціною і термінами, але при цьому ефективне лікування.

Високий рівень обладнання. Операційні і терапевтичні кабінети обладнані новітніми апаратами. Це особливо важливо, коли мова йде про діагностику.

Новітні методики лікування. У практиці застосовуються медичні протоколи лікування, схвалені міжнародними організаціями, тому схеми лікування аналогічні тим, що призначаються у зарубіжних клініках

Індивідуальний підхід. Крім того, що лікар розробляє схему лікування із урахуванням історії хвороби пацієнта, у клініці також є можливість відразу ж пройти обстеження, провести лабораторні дослідження, щоб уточнити діагноз і скоригувати лікування. Медперсонал постійно у контакті з пацієнтами, що дозволяє повністю контролювати самопочуття

Перший візит у медцентр «Клініка Мануфактура»

Крок 1. У ході первинної консультації лікар ретельно вивчає скарги пацієнта і аналізує історію хвороби. При необхідності також проводиться огляд або первинне обстеження. Розробляється стратегія діагностики, тобто необхідність проведення складних досліджень - МРТ, КТ та ін.

Крок 2. При необхідності пацієнт проходить необхідні дослідження, лікар їх вивчає і коригує схему терапії.  На цьому етапі можуть бути призначені операції.

Стандарти «Клініки Мануфактура»

Лікарі клініки, а також медперсонал, дотримується найвищих стандартів надання медичної допомоги:

• професіоналізм і компетентність у підходах до лікування,
  • відкритість та доступність у спілкуванні з пацієнтами.
Перевірені відгуки про клініку
Володимир 07 Квітень 2025
В клініці мене цілком влаштувало обслуговування. дякую.
Дмитро 29 Січень 2025
 У клініці було доволі зручно, комфортно. Візит пройшов доволі оперативно, чітко та ясно.
Наталія 28 Жовтень 2024
Були на прийомі у Ткаченко Микити Андрійовича, все пройшло чудово. Він професійний спеціаліст, нічого не нав'язував, в лікаря комплексний підхід, все перевірив, все подивився, візит оцінюю як ефективно потрачений час.
Олег 22 Липень 2024
Перед процедурою дуже хвилювався, я не припускав що пункція пройде так швидко і безболісно. Лікар, Ткаченко Микола Андрійович, все зробив добре. Клініка дуже сподобалася, іншим разом буду звертатися
Галина 11 Травень 2024
Клініка дуже сподобалася, дійсно гарна, комфортна клініка.