Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров’я та любові! Ми - унікальний медичний заклад, у якому з турботою та любов’ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослих, чи то діток.
Наш медичний заклад був заснований ще у 1903 році видатним українським благодійником митрополитом Андреєм Шептицьким. А сьогодні - Шпиталь це не просто лікарняна установа, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професійність від кожного працівника.
На сьогодні наша клініка у Львові надає широкий спектр послуг за такими напрямами:
- сімейна медицина
- кардіологія
- неврологія
- ендоскопія
- гінекологія
- офтальмологія
- хірургія (окреме хірургічне відділення)
- дерматологія
- проктологія
- гастроентерологія
- мамологія
- масаж
- фізична реабілітація (комплексний підхід реабілітаційної команди)
- транспортування лежачих пацієнтів
- 24/7 невідкладна медична допомога
А також: функціональна діагностика (ЕКГ, ЕХО, холтер, ДМАТ), УЗД, лабораторні дослідження, оренда реабілітаційного обладнання.
Проводимо вакцинацію, виїзну діагностику та ведення вагітності.
Тож зустрінемось у професійній клініці здоров’я та любові!
Перевірені відгуки про ДЦ
Я задоволена обслуговуванням, дуже все добре було, дякую.
Клініка мені дуже сподобалася, все було чудово.
Чудова клініка, все зробили вчасно, якісно, я задоволена проведенням діагностик. Дякую!
Клініка дуже сподобалася. І персонал у клініці просто чудовий, теж дуже сподобався.
Прийом відбувся добре, лікар діагностики дуже уважна, високої кваліфікації, дуже сподобалася. З лікарем будемо продовжувати працювати. Клініка хороша, все було швидко і ввічливо, зауважень ніяких немає