Відгуки про діагностичний центр Ехокор, відділеня УЗД
- Паркінг,
- Wi-Fi зона,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Мені дуже сподобалася клініка і лікар кардіолог, дуже добре провели діагностику, буду надалі звертатися в клініку на консультації, лікарем дуже задоволена, зауважень до персоналу не було, все було на вищому рівні
Клініка дуже сподобалася. Чудово все було.
Я дуже задоволена візитом в клініку, персонал дуже уважний, приділили багато уваги, все пояснили, все було дуже любʼязно і симпатично
Гарна клініка, гарні лікарі у цій клініці. Все було просто класно у клініці.
Цілком все адекватно, прийом довго не чекав, діагностику провели без зайвих коментарів, зауважень до персоналу не було
Сподобалася клініка, все було добре. Дуже комфортно та зручно у клініці, персонал просто чудовий.
Все було досить швидко організовано, висновок діагностики отримав швидко, зауважень до персоналу не було
Все було чудово, діагностику провели, ми задоволені
Усе зручно, усе нормально зробили, приємне обслуговування, ще й знижку як переміщеній особі (це мені понад усе сподобалося))). Візитом залишилась повністю задоволеною.
Усе сподобалось - розмови та професійність персоналу.
В клініці була на УЗД. Лікар УЗД спеціаліст чарівна, дуже грамотна, підкована, професійно налаштована. В клініці дуже чисто і приємно, приємний запах, що дуже важливо. В клініці на ресепшен дуже адекватна людина, дуже інтелігентна
Під час візиту, залишилась усім задоволеною.
Сподобалось людське ставлення персоналу, на відміну від інших місць де довелось бувати. Сподобались сервіс та обслуговування. Лікарка що проводила мені УЗД, мені усе добре поясняла що робила. Візитом залишилась повністю задоволеною.
Дуже сподобалася клініка, все було добре. Дякую.
Все добре було у клініці, все гаразд. Дякую.
Дуже комфортно було у цій клініці. Все пройшло просто чудово.
Клініка дуже сподобалася, все було добре. Клініка повністю задовольнила наші потреби.
Задоволена проведенням діагностики, клініка гарна, дякую.
Все сподобалось. У клініці повсюди чистота, дуже привітний персонал.
Все дуже сподобалось. У клініці чистенько, дуже привітний персонал.
Мені не сподобалась там усе, по перше, це не клініка, а кабінет у якійсь поліклініці, по друге, немає сучасного ремонту, і взагалі увесь заклад не дуже схожий на медичний.
Клініка комфортна, діагностику провели якісно. Але персонал в грубій формі пояснював мені дорогу до лікарні, коли я не змогла її знайти
Дитина маленька, майже не плакала. Все було добре.
В клініці мають підхід до дітей, дещо пояснили данні діагностики.
Лікар-УЗІ спеціаліст ввічливий, уважний і має добре ставлення до пацієнтів.