Медичний центр Герц

Діагностичний центр
  • Оплата карткою,

Медичний центр "Герц" проводить діагностування різних патологій на самих ранніх стадіях їх розвитку. Клініка обладнана хорошими діагностичними апаратами, прийом ведуть досвідчені фахівці. ще

• Пн-Пт: 9:30-17:00
  • Сб: 9:30-14:00
  • Вс: выходной

вул. Велика Васильківська, 92. На карті

Печерський , м.Олімпійська

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Медичний центр "Герц" проводить діагностування різних патологій на самих ранніх стадіях їх розвитку. Клініка обладнана хорошими діагностичними апаратами, прийом ведуть досвідчені фахівці.

Основні послуги, що надаються медичним центром:

• Консультації профільних фахівців (гінеколога, кардіолога, невролога);
  • Всі види ультразвукової діагностики (у тому числі - з кольоровим доплерівського картування);
  • Рентгенівська денситометрія; Гінекологічні послуги, супровід вагітності, естетична гінекологія;
  • Дослідження серцево-судинної системи.

Переваги медичного закладу - кваліфіковані лікарі, індивідуальний підхід, наявність пакетних і акційних пропозицій.

Використання високотехнологічних медичниз апаратів та обладнання: УЗІ з каналом доплера XARIO SSA-660A (Японія); Рентгенівський денситометр QDR Explorer (США); Радіочастотний хірургічний апарат Dr.Oppel ST-501; Медичний лазер D-Las 120 mix b; та інше

Вразив інтер'єр клініки, чисто, світло, приємно. Вигляд клініка налагоджує на хороше сприйняття. В клініці дуже гарні та ввічливі працівники. Лікар діагностики дуже уважно, діагностика пройшла тихо та спокійно, виважено, без різких рухів, все було дуже злагоджено.

Людмила, 30.10.2024

Дуже сподобався прийом. Лікар, Кутиркіна Ірина Леонідівна, дуже приємна, привертає до себе. Мені дуже сподобалося що лікар під час діагностики все розповідає, коментує, все дуже добре, детально пояснила, я все зрозуміла, я дуже задоволена лікарем

Ирина, 28.10.2024

Все влаштовує. Було швидко, виписали правильні ліки, вже краще себе почуваю.

Тетяна, 22.10.2024

Комфорт перебування у клініці мене приємно вразив. Навіть не очікувала що клініка така класна, сучасна та комфортна. Візит пройшов дуже добре, мене повністю все влаштувало.

Світлана, 11.10.2024

Все дуже сподобалось, і приміщення, і обслуговування, і поради лікаря.

Наталія, 04.10.2024
Дивитися всі відгуки