Астарта, клініка гінекології
- Wi-Fi зона,
У діагностичному центрі «Астарта» застосовується УЗ-дослідження для виявлення різних гінекологічних патологій, підтвердження вагітності, визначення розмірів, ваги, статі і життєздатності майбутньої дитини. Для виявлення злоякісних або доброякісних змін шийки матки в центрі проводять кольпоскопію. ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-15:00
- Нд: вихідний
вул. Тверська, 2 (вул. Єжи Гедройця, 2). На карті
Печерський , м.Палац Україна
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У діагностичному центрі «Астарта» для досягнення високої точності при розпізнаванні хвороб і постановці діагнозу фахівці використовують метод УЗД. Для подальшого уточнення результатів, отриманих при ультразвуковому дослідженні, клініка пропонує широкий спектр лабораторних досліджень.
Метод УЗД в ДЦ «Астарта»
Так як метод УЗД відомий своєю безпекою, в центрі його активно застосовують для діагностики вагітності й в акушерстві. З метою визначення стану плода, пацієнтки клініки мають можливість пройти УЗ-діагностику в I триместрі (рекомендується на 5-6 тижні вагітності), в II і III триместрах. А за допомогою якісного обладнання фахівець центру зможе виявити будь-які можливі патології розвитку ембріона.
Проведення кольпоскопії в ДЦ «Астарта»
Кольпоскопію фахівці проводять за допомогою бінокулярного кольпоскопа (збільшує до 30 разів) для оптичної візуалізації і своєчасного діагностування доброякісних або злоякісних змін шийки матки. Цей метод не має протипоказань, може проводитися без або з застосуванням спеціальних тестів.
Головні завдання при застосуванні кольпоскопа:
- диференціювати новоутворення (доброякісні від злоякісних);
- виявити вогнища ураження;
- відобразити загальний стан піхви і слизової шийки матки.
Перевірені відгуки про ДЦ
Все чудово пройшло. У клініці зроблено все для людей, персонал привітний.
Залишилась задоволеною, лікар добре оглянув під час УЗД, та трохи проконсультував одразу. Усе пройшло на найвищому рівні.
Можна описати візит в цей центр одним словом «балаган». Лікарка і на ресепшені, і в кабінеті і скрізь без халата (він валяється на дивані в приймальній), просто у вуличних чоботах. Мені робили узд, стояла вже роздягнена, двері розчинені всім окей; медичний персонал метушиться, не знає де що лежить; лікар спішить, тому нормально поговорити теж не вийшло. Коли дійшло до оплати вартість виявилась дорожча заявленої.Оплата через термінал недоступна «не працює»- переказ на карту на вибір.
Все понравилось, все нормально. Визитом довольна.