«Янголи Трійки» та DOC.UA об’єдналися заради лікування й відновлення воїнів

DOC.UA та Благодійний фонд «Патронатна служба “Янголи”» підписали Меморандум про співпрацю. Його мета — підтримувати ініціативи «Янголів Трійки», щоб наші військовослужбовці отримували медичну й реабілітаційну допомогу належної якості.

Партнерство розпочинаємо у день народження «Янголів з підтримки збору на лікування та реабілітацію бійців. Мета збору — 1,2 млн грн.

Партнерство з DOC.UA і збір до Дня «Янголів»

Медичний онлайн-сервіс DOC.UA доєднується до лав партнерів Патронатної служби «Янголи Трійки» та дякує хлопцям і дівчатам за довіру. Для нас честь бути поруч і спільно допомагати захисникам України. Вони заслуговують на гідні умови лікування й реабілітації.

«Війна показала, наскільки важливими є довіра, відповідальність і здатність об’єднуватися, — зазначає Ігор Ліскі, засновник EFI Group та CEO DOC.UA. — Ми в EFI Group віримо, що сьогодні Україна формує новий суспільний договір, у центрі якого людина та її гідність. Саме тому ми підтримуємо наших військових, мобілізованих колег і професійні ініціативи, які допомагають захисникам відновлюватися та повертатися до життя. Партнерство DOC.UA та «Янголів Трійки» — це приклад того, як бізнес і громадськість можуть разом створювати реальну системну підтримку. Сьогодні надзвичайно важливо не залишатися осторонь: навіть невеликий ваш внесок може стати частиною великої допомоги для наших захисників».

Співпраця з DOC.UA стартує у знаковий день — 5 травня «Янголи Трійки» відзначають своє 12‑річчя. Саме до цієї дати відкривається великий збір — 1 200 000 грн на лікування і реабілітацію бійців.

Монобанка збору: https://send.monobank.ua/jar/864VdgjLuS

12 років Патронатна служба «Янголи Трійки» працює з пораненими військовими: лікує, відновлює і повертає до життя. Сьогодні ця робота триває щодня. Вона потребує підтримки. Привітаймо «Янголів» з днем народження донатом на їхні добрі справи.

«Янголи Трійки» — взірець патронатної служби в Україні

«Янголи Трійки» — перша патронатна служба України. Вона була створена 5 травня 2014 року на базі батальйону «Азов». Її місія — надавати медичний, соціальний та юридичний супровід пораненим, організовувати гідні поховання полеглих, підтримувати сім’ї військових та формувати засади ветеранської політики.

З початком повномасштабного вторгнення у 2022 році діяльність служби значно розширилася. Вона перетворилася на військовий підрозділ, який охоплює широкий спектр допомоги й підтримки. У 2024 році «Янголи Трійки» стали моделлю для інших патронатних служб, які створюються у Збройних Силах України.

Сьогодні під опікою «Янголів Трійки» перебувають бійці Третього армійського корпусу, а в кожній бригаді корпусу є власні служби супроводу.

Для фінансування роботи «Янголів Трійки» створено благодійний фонд «Янголи».