Public Health 2025 — це ключова платформа для інноваційних технологій, фахового обміну та стратегічного партнерства для відновлення медицини України. З 1 по 3 жовтня 2025 року Київ стане головним майданчиком для обговорення відновлення медичної системи України та впровадження інноваційних технологій у сфері охорони здоров’я.
34-та Міжнародна медична виставка Public Health 2025 об’єднає виробників медичного та лабораторного обладнання, провідних фахівців, керівників медичних закладів і їхніх власників, донорські організації, а також представників держави та органів місцевого самоврядування задля відновлення та розбудови сучасної медицини в Україні.
Три дні ділової програми Public Health Congress & Events охоплюють актуальні теми у сфері охорони здоров’я:
Понад 35 провідних галузевих організацій залучені до формування програми та готові поділитися своєю експертизою відповідно до запитів фахівців медицини.
2 жовтня відбудеться Rebuild Ukraine Health & Rehabilitation — платформа для прямого діалогу між медичними закладами та донорами, міжнародними організаціями й благодійними фондами. Мета заходу — сприяти залученню ресурсів для відновлення лікарень і покращення якості медичних послуг. Конференція стартувала у Варшаві, а тепер перенесена до Києва, адже рішення щодо відновлення та допомоги повинні ухвалюватися там, де вони найбільш потрібні — в Україні.
Public Health 2025 — це можливість не лише ознайомитися з новітніми медичними технологіями та обладнанням, а й знайти партнерів для реалізації стратегічних ініціатив у сфері охорони здоров’я.
Запрошуємо приєднатись до ключової події медичної галузі України — 1-3 жовтня в Києві.
Контакти Організаторів:
ДП «Прем'єр Експо»
[email protected]
publichealth.com.ua
Текст та фото для публікації надані ДП «Прем’єр Експо»