Запрошуємо до перегляду першого випуску МедБіз: Event — нового медійного проєкту DOC.UA. Це репортаж з кулуарів конференції Forbes Health, з якого ви дізнаєтеся, що лідери медичної галузі вважають першочерговим для покращення здоров’я українців.
У Києві цієї осені бум на різноманітні івенти. І це попри війну, регулярні обстріли та проблеми з електроенергією. Багато з цих заходів присвячено медицині та медичному бізнесу. Так у жовтні відбулася перша конференція у сфері охорони здоров’я від журналу «Форбс Україна» — Forbes Health. Саме з неї розпочався медійний проєкт DOC.UA — МедБіз: Event.
«МедБіз: Event» — це новий відеоформат від DOC.UA, що висвітлює медичні події України зсередини. Мета — представити головних гравців, дати слово тим, кого не запросили на сцену, показати, чим дихає медична спільнота країни, що її турбує, на які запитання вона шукає відповіді.
Обличчям «МедБіз: Event» стала Катерина Лук’яшко — редакторка студії DOC.UA podcast, журналістка з досвідом роботи на українських телеканалах.
«На подіях ми взаємодіємо з авангардом медичного бізнесу, і Forbes Health гарний цьому приклад, — розповідає Катерина Лук’яшко. — У кулуарах конференції ми поспілкувалися з керівниками різних медичних бізнесів і організацій, відзняли 8 годин відео, з яких вибрали для нашої аудиторії тільки найцікавіше. Цей калейдоскоп думок ключових гравців медичного ринку створив панорамний погляд на галузь. Сподіваємося, глядачі оцінять!»
Катерина Лук’яшко та Денис Татаркін, CEO TOP Clinic DENIS, на Forbes Health
Учасники конференції відповідали на таке запитання: «Що держава має зробити вже зараз, щоб українці були здоровіші?». У відео ви дізнаєтеся, що з цього приводу думають, зокрема:
Бути там, де народжуються ідеї, чути тих, хто ухвалює рішення, показувати події такими, якими вони є, передавати їхню атмосферу та живі емоції — така місія нового проєкту DOC.UA «МедБіз: Event».
«Під час підготовки проєкту, коли обговорювали, яким буде наш «МедБіз: Event», ми розуміли, що фактично працюємо над іміджем DOCа в очах медичної спільноти, — говорить Ганна Бондарь, директор з маркетингу DOC.UА. — До цього DOC знали як платформу для розвитку медичного бізнесу України, як експерта приватної медицини та як один з найбільших маркетплейсів медичних послуг. З появою спочатку бізнес-подкастів, а тепер ще й відеорепортажів DOC.UА став інфлюенсером, лідером думок медичної галузі».
Щоб переглянути перший випуск, переходьте на ютюб-канал «DOC.UA: МедБізнес». Не забудьте підписатися, залишити коментар і поділитися відео з колегами.