Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Отзывы о диагностическом центре Веселка, приватна дитяча поліклініка на пр. Червоної Калини

Діагностичний центр
  • Парковка,
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Нд: 9:00-20:00

пр. Червоної Калини, 68. На карті

Сихівський

К-сть відгуків

85
Рекомендації

81

1

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Це дитяча клініка, але як виняток, роблять обстеження і дорослим. Це дуже великий плюс.

Надия, 29.02.2020

Дуже комфортно, є місце для дитячих розваг та акваріум. Лікар-УЗІ-спеціаліст компетентна і має гарний підхід до дитини. Все дуже добре

Никита, 22.02.2020

Рекомендую. Навіть з запізненням на годину нас прийняли через 5 хв . Персонал привітний. Лікар, яка робила обстеження підходить з розумінням до пацієнтів. Один мінус, що результат дають на слідуючий день .

Ляшук Богдан, 24.12.2019

Прийом дуже сподобався, знають як знайти спільну мову з дітьми.

Рудак, 11.11.2019

Перше, нас записали все сподобалось, прийшло смс. Підїхали там спеціальний підїзд наверх , людині не змогли запропонувати коляску для підїзда наверх.Якщо людині роблять таку процедуру ,можливо важко піднятися наверх. Жодної коляски не було. Зробили процедуру, нам сказали що на четверту буде результат, потім на ресепшині сказали що буде на другий день.Але проце ніхто не попереджав.Заздалегідь могли би сказати. Добре що забрали о четвертій.Якщоб мене про це попередили , я могла б вибрати щось інше. А поза тим лікар хороший уважний.

Ольга, 14.06.2019

Задоволені, дуже гарно нас прийняли. Кваліфікований підхід, дуже гарно нас зустріли на рецепції, також лікар нас обслуговала гарно, оглянула, дуже задоволені прийомом.

Христина, 23.03.2019

Дуже приємний персонал, уважні, приємні.

Илья, 04.03.2019

Було злоблено все гарно, мені все сподобалось. В клініці гарно, особливо сподобались автоматичні бахіли.

Ігор, 13.02.2019

У приватній дитячій поліклініці "Веселка" приємна атмосфера. Тихо, чистенько і акуратно. Дуже сподобалось.

Наталія, 23.01.2019

Все добре, дівчата ввічливі. Лікарі дуже хороші. Все сподобалось.

Ксения, 09.12.2018

Все дуже добре і злагоджено. Персонал ввічливий. Мене все влаштувало.

Юлія, 13.08.2018

Нам все сподобалось, ніяких нарікань немає. Дякуємо.

Меланія, 19.07.2018

Все було дуже добре, нас зустріли, все пояснили, чисто, бахіли на місці, все сподобалось.

Данило, 07.07.2018

Мене все влаштувало, на вищому рівні. Лікар що проводив УЗД дуже кваліфікований . Я дуже задоволена.

Юлия, 20.06.2018

Все было отлично, мы довольны обслуживанием.

Богдан, 11.06.2018

Все було нормально та вчасно. Все сподобалось.

марія, 11.05.2018

Мені дуже подобається. Вже другий раз туди прихожу.

Мар'яна, 10.01.2018

Все гарно, все сподобалось, лікар гарний, приємний, подивилась сердечко дуже гарно, дякую.

Вероника, 09.12.2017

Лікар дуже приємна і видно. що знає свою справу.

Марина, 14.11.2017

Все влаштувало, приємний лікар, приємний колектив, хороші дали результати.

Дмитро, 13.11.2017

Мені сподобалося. Все мені підійшло, приємний персонал.

Наталія, 24.06.2017

Другий раз у цій клініці, перший раз прийняли більш-менш нормально, а вчора сиділи з дитиною більше 35 хвилин, нам друкували 2 листочки. Дуже негативний відгук.

Матвій, 09.12.2016

Нічого особливого, думала враження будут кращі. Не сподобалось відношення адміністратора!

Ірина, 02.07.2016

Поліклінікою задоволена, все дуже сподобалось. Будемо і надалі відвідувати її.

Євген, 14.06.2016

Я задоволена прийомом, мене вчасно прийняли, все було добре. Я й надалі буду відвідувати цю поліклінікую.

Юлия, 06.06.2016
Центри поблизу

м. Новояворівськ, вул. Шептицького, 3.